Hantera företagsprofil

Rebecca Forster Uppdateras av Rebecca Forster

Som administratör för ditt företags konto på Tendium kan du hantera och uppdatera företagets information. Detta kan behöva göras i olika situationer, exempelvis om företaget ändrar namn, eller om du vill att ditt Tendiumkonto ska tillhöra ett annat företag och därmed ett annat organisationsnummer.

Här nedan går vi igenom stegen för att byta namn och organisationsnummer för ditt Tendiumkonto.

Ändra din företagsinformation

1. Klicka på din avatar i det övre högra hörnet av bevakningsprofilen, och klicka sedan på Företag.
  1. Under Företagsnamn kan du ändra namnet på ditt företag.
  1. Under Organisationsnummer kan du ändra ditt företags organisationsnummer.
  1. För att spara dina inställningar behöver du klicka på Uppdatera din profil.

FAQ

Jag har enskild firma och mitt organisationsnummer är mitt personnummer, behöver jag inkludera de sista 4 siffrorna?

Nej. Dina sista fyra siffrorna är privata och av säkerhetsskäl ska du inte inkludera dessa. Skriv ditt organisationsnummer (personnummer) som ÅÅMMDD-XXXX eller ÅÅMMDD-0000 istället.

Varför skulle jag behöva byta mitt företags namn eller organisationsnummer?

I Tendium kan du skapa bevakningsprofiler, anbudsytor och avropsinkorgar, där samtliga av dessa har olika behörigheter. Detta innebär att du kan sammansätta komplexa arbetsflöden, samt kontrollera vem som har åtkomst till olika delar av din arbetsyta. Även om denna flexibilitet innebär att du kan använda samma Tendiumkonto för att interagera med olika team eller intressenter, kan varje konto bara vara associerat med ett enda företag eller en organisation.

Som företagets administratör för ert Tendiumkonto kan du uppdatera informationen om företagets namn eller organisationsnummer om företaget t ex byter namn eller justerar tillvägagångssättet gällande anbudsprocesser. Om du har ett personligt Tendiumkonto och börjar arbeta på ett annat företag kanske du vill uppdatera informationen på kontot, så att det är kopplat till din nya anställningsplats.

Upplevde du att detta hjälpte?

Hantera aviseringar

Radera ditt konto